Hovva

Nu har jag varit dålig, riktigt riktigt dålig... :/ är en vecka sen ja skrev å då va de bara lite grann... Har 1000 bilder att ladda upp men nu e de lite för sent för de å imorn ska man jobba dubbel pass, från 2 på dagen te 06 på morgonen... Samma blir de på onsdag, men pengar blir de i alla fall. Har ju hunnit me en massa jox sen sist. Varit på en dag på strippen, råne marknad å en mini semester på kolmården. De finns lite bilder att se på bilddagboken från kolmården. Har lagt upp hälften ungefär så de e bara att gå å kika där. Niemii85. :) Kommer ändå inte kunna lägga upp alla här. Har ju börjat jobba igen också på hardtech. Började förra veckan på onsdag. Känns hemskt bra att ha nå å göra om dagarna igen. Även om de bara är 8 veckor. De e ju bättre än ingenting å så hinner men ju jobba lite övertid å tjäna extra mycke pengar. Ska uppdatera bättre på fredag då jag är ledig. Ska försöka snöra in bilderna då också men ja lovar inget e de fint väder e ja då mycke hellre ute... så vi ser ju. ;)


Semester

Är för närvarande på mini semester me min älskling... Körde ner te stockholm igår å mötte upp sötnosen som redan var där... Å nu e vi på väg mot kolmården... Sen vet man aldrig vars man hamnar... :) skriver mer när ja har kommit hem igen...

Hurricane

You and me forever...



And I want nothing else but to let you love me and hold you in the light in which you deserve to be
Will be strong will be a hurricane, a hurricane...

Love



Så vacker så de går inte att beskriva i ord.

  

Jag älskar dej nu och för alltid.


So far...

Nu har jag hittat lite tid till att blogga. Var ju ett tag sen jag gjorde det ordentligt. Vi har ju flyttat te råneå nu, för tre veckor sen för att vara exakt. Har fått ordning på nästan allt. bara de lilla rummet kvar. Å de ska vi fixa till helgen så de tar sej. Blivit en hel del upppackande å en hel del fiske. Fick min första faktiskt i helgen. Var på bilutställningen i lördags också de va hemskt trevligt. Mycket fina bilar överallt. Har även klippt mej å blonderat om håret, e mega nöjd. Älsklingen klippte sej också. Så het så. Måste säga att jag har nog hittat den mest underbaraste mannen på hela jorden. Som diskar städar och följer med mej å köper blommar till mina planteringar. Sen betalade han min klippning och färgning hos frisören för han tyckte att jag var värd de. Å förra veckan hade han ordnat så jag fick blombud. Han e underbar helt enkelt. Tänkte att jag skulle ta å lägga ut lite bilder på vad vi har pysslat me den sista tiden så håll till godo.


     
Underbart väder   Min första fisk, världens minsta, haha   Vilken utsikt.


     

     
Enormt mycke fina bilar på utställningen och helt fantastiskt väder.



Var en sväng på älsklingens jobb också å tittade på dom nya volvo modellerna. För att vara volvo var dom ganska fina...
     


Mycket mys med älsklingen har vi också hunnit med.

     
Glass å bär, mmm....       Blomman jag fick av älsklingen å kortet, så underbart fint.


Min middag idag, så otroligt gott så....

Bakad potatis med hemmagjord skagen röra å sallad.
De kan inte bli bättre.


RSS 2.0