oh shit

Fan jag som skulle skriva varje dag... De gick inte alls så bra me de måste ja då säga... Men har jobbat eftermiddag i veckan så man har farit så fort man har vaknat å inte varit hemma förän efter halv 12. Så de e kanske inte så konstigt,..
Kan ju dra en snabb uppdatering. :) Förra Fredagen fick jag blommor av min man när han kom hem. Nådigt söt han är. Lördag körde vi skoter upp te lassbyn. De var spännande måste ja säga. Ja var aningen åk rädd. Haha Å leden var nå jävulskt dålig men på de stora hela var det ganska så kul. Sen blev de råne puben en sväng. Fast de va inte nå kul alls. Blev en drink eller två sen drog vi tillbaka te boden. Var på olivers ett tag men de va inte heller så kul. Söndag blev de Ikea. Hittade ganska mycke fint. :)
Måndag blev de att jobba övertid, 13 timmars dag men de gick bra. I tisdags blev de att åka å gadda sej igen. :) 5 timmar tog de men nöjd e ja. Kommer bilder sen när de har läkt färdigt.
Sen har de varit jobb hela veckan. Idag blir de middag i lassbyn Helena har fyllt år. Sen ska ja å gulle gå på bio å se nya Wallander filmen. Nu ska ja gå å duscha å göra mej klar. Höres



Så fina så. Tack älskling

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0