Trött som fan

Åh vilken tung dag... Klev upp strax före 5 åka å jobba te 14. Inte för att de har varit så ansträngande på jobbet men när man fortfarande e bakis så blir allt automatiskt tungt.  Var alldeles för full i lördags... Vet inte hur jag lyckades få i mej så mycke alkohol på så kort tid... Huvva... Å hetsig blev man också... haha tur att de inte spårade i alla fall. Men det var nära... Har känt mej död sen jag kom hem... Har knappt tagit mej upp från soffan. Ligger å ser på unga mödrar nu på femman. Gud va bra de är. De e helt makalöst hur många som skaffar barn som kanske inte borde ha skaffat. Å hur dom hoppar mellan killar fast dom har ett litet barn. Dom är ihop med pappan ena veckan å ska leva med varandra resten av livet å nästa vecka är det slut. Å en kille i programmet fick först barn med en tjej å gifte sej me henne sen gjorde dom slut å han skaffade en ny. De gick ett litet tag me den nya sen var hon också gravid. Innan hon skulle föda gjorde dom slut å han gick tillbaka till den han hade varit gift med. Hur tänker man då e ju frågan?
Nåja de e inte lätt när de e svårt. Väntar på att min älskling ska ta å komma hem nu. Han har varit å skruvat åt en han jobbade åt i helgen. Men han borde ju dyka upp vad de lider.
Blev inte så mycke bilder från i helgen men Fredrik lyckades vara lite fotograf medan vi andra var fullt koncentrerade på GH world tour... haha :P


   
Joel trummor Emil i bakgrunden      Daniel N på bas                Daniel L gitarr                  

   
Jag, haha                Daniel, Daniel och Joel            Lite mer folk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0