Ny blogg!

Jag har bytt blogg, ledsnade på att det racklade här så jag har gjort en ny blogg.
Så det här blir mitt sista inlägg här även om jag kommer låta den här finnas kvar så kommer jag bara skriva på den nya.

http://lassbyjossan.blogspot.com


Mycke bättre å roligare sida. Gå nu å läs har redan hunnit börja skriva där. Lovar att uppdatera mycke oftare där än va jag har gjort här. ;)

Puss på er alla!

Makalöst haha



Jag var tvungen att stjäla den här videon från http://undrare.blogspot.com för de e nog bland de fulaste jag har sett. För övrigt måste jag tillägga att jag verkligen gillar Sofias blogg. Hon skriver som jag önskar att jag hade kunnat göra. Jag blir lika avundsjuk varje gång jag går in å läser å fastnar där hur länge som helst.


Världens finaste frieri.

Så då tänkte jag bjuda på bilderna från när Fredrik friade till mig.
Jag har verkligen haft otroligt tur å hittat världens finaste å underbaraste man.
Tack älskling för att du gör mej så lycklig. Du är verkligen den jag vill spendera resten av mitt liv med.

            
När jag kom hem å öppnade dörren var allt nersläckt å trappen var upplyst med alla dessa värme ljus.


Ljusvägen ledde hela vägen in i vardagsrummet. I slutet av vägen stod min älskling på knä med ett paket. 
Nej de va ingen ring, har ju redan förlovat oss och vigselringar får vi skaffa sen tillsammans. 


Fick de här jätte fina armbandet av sötnosen. =)

     
Sen hade han köpt rosor och skrivit ett jätte fint kort åt mig å tänt flera ljus i vardagsrummet.

      
Sen hade han spolat upp en skumbad åt mej å tänt fler ljus. Å så fick ja vin å vindruvor medan ja badade. 
Efter badandet så blev det middag. Älsklingen hade först gjort små aptitretare på tandpetare å gurka å morotsstavar med dipp. Sen blev det waldorf mat som Fredrik köpt å tagit hem. Fick won ton soppa te förrätt å waldorfs bento te varmrätt. Sen hade han bokat billjetter till New moon. Men vi skippade bion å såg en film hemma å myste istället med en massa gott. 

Jag är nog världens lyckligaste tack för att du är så genom snäll och omtänksam.  

 

 


Darling



Fredrik du är mitt allt. Jag älskar dej nu och föralltid!


Njut






Så otroligt vacker låt.
De e så man blir tårögd...


Nytt år

Okej då har de blivit ett nytt år men de e väl i princip bara datumet som har ändrats. Har funderat på de där me nyårs löften. Tror inte att de e nån bra idé de e väl inge som säger att man har lättare att klara av saker bara för att man lovar dom sista december. Ja å Fredrik har då tänkt sluta röka. Men de e nå  vi har funderat på länge. Men jag tänkte att de va dags att kanske ge de en ärlig chans nu å ta en dag i taget. Vi får väl se hur de går. Hittills har e då gått ganska så bra. Sen har jag börjat me yoga dock på wii fit. Men de e så roligt. Gör också dom andra tränings övningarna. Vet inte om de funkar men kul e de då. Å ja hade träningsvärk som satan här mellan jul å nyår... Så lite måste de väl ändå funka? Har en plan om att jag skulle vilja gå ner 10 kilo te sommaren så vi får väl se. Har inte tänkt banta de har ja inte karaktär för. Utan har bara tänkt börja röra på mej mer för man mår så otoligt mycke bättre då. Sen blir de ju automatiskt att man rör sej mer när man har hund å vi har ju två nu så... =)
Just de sen får ja ju inte glömma att berätta. Fredrik har friat. Så mot slutet av sommaren blir det bröllop.  Han är så otroligt otroligt fin min älskling. Levande ljus överallt och rosor. Bubbelbad å fler rätters middag på de. Å sen en väldans massa mys som avslut. Fick ett jätte fint armband också av honom. Har ju redan en förlovningsring så jag behöver ju inte en till.
Jag älskar dej så otrolig mycke älskling du är å kommer alltid vara den enda för mej.

Kommer bilder sen när jag slutar vara lat. ;P
Ska försöka bli bättre på att blogga här hade jag tänkt. Å om ja ids så kan de hända att jag tar mej i kragen och orkar fixa till bloggen utseende mässigt. De här skulle bara vara en temporär lösning men de har ju sett ut så här i snart ett år nu... Nåja de kommer de kommer. Nä nu ska ja nog snöra mej i sängen tror jag. Börjar känna mej lite sliten...

RSS 2.0