Äntligen

Har äntligen fått igång internet i lägenheten.... :) har bara tagit lite mer än 1 vecka... Men de har faktiskt gått ganska så bra att vara utan internet, tv å telefon. Varit massa mys istället. Ska försöka ta mej tid att uppdatera sen idag. Men nu e de alleles för fint väder för att sitta inne...

What is your Sex Song?

Britney Spears - I´m a slave 4U


"Love the person you're making with, or maybe someone who you really adore...and you give the person your heart and soul and body...must be a dream come true...."

Gjorde ett test på facebook... haha om de stämmer eller inte får ni gissa...


Nu jävlar

Nu har jag ingen ursäkt längre. Nu är det fan i mej bara att ta tag i packningen...
Men varför har jag då inte tagit mej upp från soffan än?





Varför finns det så mycke annat som helt plötsligt känns så otroligt mycke roligare å viktigare?
Till och med att städa lägenheten känns roligare just nu...

Helgen

I helgen har de varit fullt upp nästan hela tiden. I fredags blev det pizza och hockey mys.  Sen i lördags tog vi en ordentlig sovmorgon, riktigt riktigt skönt. Var och hälsade på mormor å morfar en sväng också. Sen bjöd min älskling på middag. Så otroligt duktig så. :) Fick lax och två olika såser till. Hade han inte varit en så duktig mekaniker hade han lätt kunnat bli kock. Sen åkte vi till Sturk å hälsade på. Blev några öl för älsklingen och så spelade vi wii hela kvällen. Mycket trevligt. I söndags blev det att sova ännu längre, men de var de värt. Sen blev det middag i kojan, grillade hamburgare, mycket gott. Sen kom hela familjen Uddström hit och såg hockey VM. Sverige spelade ju om bronset, vilket vi vann. Det blev inget guld i år men hellre vinna ett brons än att förlora en guldmatch och få silver.
Efter hockeyn åkte vi å fiskade, jag, älsklingen, hans bror Micke å hans tjej Madde. Även Nordberg, Jocke å Erik följde med. Blev att fiska i prinsnäs. Jag fick ingen fisk idag heller fast det var nära. Men sötnosen fick i alla fall en liten gädda. Bättre än ingenting. :) Vi hann även till Lassbyn en sväng, Helena kom ju hem från utlandet igår. Fick en present av henne, ett Ed Hardy linne. Hemskt fint. Hämtade även parfymerna som vi hade skickat efter med henne. Det har verkligen varit en fullspäckad helg. Men otroligt kul har vi då haft. Här kommer lite bilder från i helgen.

  
Min sötaste kock    Han hade fullt upp på spisen


   
      Njuter av solen i kojan 

   
                                  Mitt fina linne     Parfymerna, en till älsklingen å en till mej

Fredrik, my love...

Ibland måste jag nypa mej själv i armen för att vara säker på att jag inte drömmer. Det är bara för bra för att vara sant att jag har funnit dig. Mitt mirakel är utan tvekan du.




There is someone out there that you are meant to spend the rest of your life with.
My someone is you, Fredrik.


Love that will last forever
.

Den glider in...


 

Ikväll blir det hockey, semifinal, Sverige - Kanada.
Väntar på att min älskling ska komma hem från jobbet sen blir det en promenad med hunden och en sväng på kioskpiraten. Hockeyn börjar 8 så då blir det mys å beställa hem pizza. Kan kvällen bli bättre? Skulle inte tro de...



Allt som krävs...



Är ibland ett enda litet sms för att man ska sväva på små moln av lycka hur länge som helst...

" Tack älskling! Vet du hur skönt det känns när du säger så. De går inte ens att beskriva.. De pirrar i hela magen.. och jag känner precis likadant för dig.. Och jag menar det verkligen.. Trodde förut att de inte skulle finnas nån tjej som jag skulle bli riktigt förälskad i på riktigt.. och som jag skulle vilja leva resten av livet med.. men de har du bevisat att de gör.. den tjejen är du.. Kommer aldrig vilja ha nån annan än dig. Älskar dig för alltid josefina!"


Mmm vilken heting...


NattiNatti

Sitter å myser i mörkret på soffan å ser CSI, gud vilket bra program det är. Fast klockan börjar va lite väl mycke... Men e man arbetslös så har man inte så mycke viktigt för sej om dagarna... Vill ha mitt jobb tillbaka... Men men de blir nog bra... Förhoppningsvis kommer man in på nå skola te hösten så då e de inte så dumt att få vara ledig hela sommaren. Bara de nu blir fint väder. Måste ta mej i kragen imorn tror jag å ta itu med packningen, är ju mindre än två veckor kvar tills vi flyttar. Men vi får väl se hur de blir me den saken är ju hockey imorn. Sverige - Tjeckien ser fram emot en bra match. Med lite tur blir de vinst för Sverige men mina förhoppningar är inte allt för höga. Nä nu ska ja nog göra mej klar för sängen så kanske man inte sover bort hela dagen imorn. Nog för att min älskling oftar brukar vara snäll å ringa å väcka mej å Nike brukar se till att jag inte somnar om. Ibland har jag svårt att förstå att jag har fått en sån otroligt fin pojkvän. Fredrik my love, du är mitt livs stora kärlek den jag ska spendera resten av mitt liv med. Det hoppas jag du vet.
Nä nu ska ja krypa ner bredvid Fredrik å sova. Sov gott det ska då jag göra.




 Sötaste!



 


Svartahålet

Var och tittade på översvämmningarna och i Smedsbyn hittade vi ett svart hål... De ni...


Årets första men definitivt inte sista

Igår var vi på första fiske färden för i år. Å första på flera år för mej. Haha älsklingen lärde mej att använda kastspö och har till å med blivit lovad ett alldeles eget spö + att jag ska få ett par stövlar också. Jag måste då säga att det var mycket roligt fast jag inte fick nånting. Lyckades även kasta bort ett av älsklingens drag men jag har lovat att köpa ett nytt. Fick ingen fisk men en ack så härlig kvist istället på kroken. haha Blir nog att åka å prova igen te helgen kanske de nappar bättre.
                                                             
Sötnosen inne i arken på deras gård...         Min härliga fångst, fick i alla fall nånting... :P

Snart 1 år älskling... ;)

Gud vad jag älskar dej Fredrik. Den här är till dej å bara dej... ;) 
Lyssna bara på texten min gulle... Puss på dej





Jubileum

Mitt 100:de inlägg är det här och man kan väl knappast fira det bättre än med en otroligt härlig sommrig låt.

Fibes, Oh Fibes - Love Child



Känner ni att den är här nu, äntligen! Tänk att det redan har gått ett år sen sist. Det är konstigt att det kan nånting som kändes så avlägset för inte alls så länge sen plötsligt bara är här. Gud vad härligt det är att sommaren redan är tillbaka. Passa på å njut i solen, för det ska då jag göra.


Dagens goda gärning

Fast egentligen lördagens.

Var hemskt duktiga i lördags måste jag då säga. Var å hjälpte Fredriks härliga mormor hela dagen. Hon hade lejt in oss som målare av ett stycke vindskydd. Å jag måste då säga att vi var nådigt så dukiga å effektiva. Det gick på ett naffs så hade vi målat klart första varvet. Sen blev vi bjudna på lunch på Margaretas värdshus och maten där var verkligen to die for. Gudomligt gott. Så efter lunchen målade vi färdigt allt som var smått och pillrigt och drog på allt ett varv till sen var vi färdiga. Allt detta arbete tog 4 timmar med lunchen inräknad. Å åt gjorde vi då minst en timma. Å för detta inte så värst ansträngade arbete förärades vi med var sin femhundring. Kanske de mest lättförtjänta pengar jag har tjänat i mitt liv. Även om vi sa att vi inte behövde nå betalt, lunchen var alldeles nog betalt. Det är tur att Fredrik har en sån härlig mormor. Tyvärr senil som man är blev de inga bilder från själva målningen bara en på mej. Egoist? Javisst...

Så här söt var jag när ja hade arbetat klart... haha


Tur att man inte är så lite störd...

Playing with Fire

Så då har de varit valborgs igen å den här gången kommer jag faktiskt ihåg vad som har hänt. Var i Lassbyn nere i "gropen" men nära å kära. Det var väldigt trevligt som vanligt. Drack starköl å njöt av det fina vädret. Till skillnad motför andra gånger vi dricker så var vi faktiskt skötsamma å åkte hem med Emma strax före 11 redan. Otroligt skönt att slippa vara bakis när de har varit så fint väder hela helgen. Blev att vara ute i Lassbyn hela fredagen. Kan ju säga att Nike uppskattade nog de mest av allt. Han somnade redan 7 på kvällen. Sen har det blivit en hel del hockey nu på sista tiden också, är ju som bekant VM. Sverige - Frankrike idag kvart över 4, hoppas det blir ett lätt match för Sverige, om inte blir jag då riktigt besviken.
Här kommer förresten lite bilder från Valborgs. Måste verkligen bättra mej å ta fram kameran oftare... Men men de är inte lätt när man är gammal och senildement.



     
Lite trevligt folk



+ lite eld


= Is the bomb... haha lättroad, Ooja...

RSS 2.0