Just nu

Mest spelat just nu...
Kickstart my heart


Till och med Fredrik gillar den å han som bara lyssnar på techno...
Så bra så...

Guns N´ Roses


Sweet Child O´ Mine


Knocking on heavens door
Finns det nån coolare än Slash?
Skulle inte tro det.
Kolla bara händerna... Wow!

Vägen till hjärtat

Fan va jag har rännt omkring i helgen. I fredags va ja å älsklingen å snurrade. Åkte land och rike runt kan man väl säga. Det började redan på dagen men en sväng till lule. Kollade lite på tvättmaskiner å var på bolaget en sväng. Fick mej även ett par nya skor av min härliga man. Han köpte sej även ett par egna "gå bort skor". Sen var vi ute halva natten å snurrade. Jag körde å sötnosen drack nån öl. Poppade järnet å njöt av att bmw:ns fantastiska väghållning på asfalten. I lördags blev det också lule en sväng. Denna gång gick vi ett varv på marknaden men det var inte så hemskt mycket att se. Åt souvas kebab å jag fick en GnR t-shirt. Sen blev det att dricka lite mer öl på kvällen. Hade en liten förfest här hemma sen bar det av först te Jönsson en sväng å sen vidare mot puben P. Kände mej hemskt mycke rock and roll kvällen till ära med mitt stora hår, lila ögonskugga, trasiga jeans, GnR t-shirt å nya skor och halsduken jag fick av gulle på boden marknaden. Har tyvärr ingen bild pga hjärnsläpp blev de inga kort alls från helgen. Men jag lovar er att jag var hetare än hetast. Puben P stängde 1 så då packade vi in oss i en bil å efter mycket om å men kom vi fram till smedsbyn och Johan Lund för att vara mer exakt. Men där blev vi inte länge. Eftersom rock and roll var temat för kvällen hade jag förutom en passande klädsel även skaffat mej en passande fylla. Om inte annat var det inte långt bort.  Älsklingen låg steget före å hade passerat rock and roll fyllan redan inne på puben P. Så vi tyckte båda att det var läge att bege oss hemåt så fort tillfälle gavs. Hemma kockade jag ihop världens godaste hamburgare som vi avnjöt framför tvn tillsammans med åtskilliga liter vatten. Sen somnade vi ovaggade. Kan ju säga att söndag var inte en bra dag. Soffliggande tills efter 7. Frossade pizza å många liter vatten. Sen när man piggnat till blev det mera slisk och en kopp varm choklad med mini marchmallows. Mmm så gott det var. Nu gäller det bara att klara sej igenom den här veckan för på söndag bär det av till fjällen. Helt fantastiskt.


Så söta så mina "småskor".

Om vägen till en mans hjärta går via magen så går
vägen till en kvinnas hjärta via skor.


Funderingar

Det är konstigt ibland hur man kan förändras som person utan att märka det själv. Att saker som man tyckte va jätte roligt helt plötsligt inte är så kul alls längre. Att personer som man kunde prata med om allt helt plötsligt är som främlingar. När sånt händer undrar jag ibland vad som gick snett. Hur man från en dag till nästa hann glida så långt ifrån varandra.
Och om det är jag som har ändrat på mej fast jag känner mej samma, eller om det är dom som har blivit annars. Går det alls att hitta tillbaka sen eller är det redan försent? Vissa vänner kan man ha kvar hela livet fast man knappt umgås. Det är som om det ändå känns likadant. Är det då för att man inte umgås men borde det inte vara tvärtom? Jag har alltid haft svårt att hålla kontakten med människor. Inte för att jag inte vill utan mer för att jag inte vill tränga mej på och vara besvärlig. Å kanske framför allt för att jag tycker som så att hör inte dom av sej hör inte jag av mej. Jag är av den uppfattningen att hör dom inte av sej till mej då vill dom inte ha med mej att göra. Sen beror det ju naturligtvis på hur länge jag har känt personen i fråga och hur nära vi har hunnit komma. Jag har märkt att jag har lättare för att umgås med killar. Dom vänner jag har haft som jag har kommit närmast och känt längst å framför allt har lättast att prata med å höra av mej till är killar. Det finns två undantag där å de är dom två tjejer som jag umgicks med under hela mellanstadiet och högstadiet. Jag tror det beror på att vi har så mycket historia som gör att vi fortfarande pratar fast vi inte har nästan nånting gemensamt nu. Det är lustigt det där ibland. Jag har aldrig haft nån riktig bästa kompis som man har hållit fast vid i flera år utan det har mer varierat från år till år. Det har alltid varit en kille förut en gång. Dom som jag nu kallar mina bästa, närmaste vänner är killar. Å även om vi inte pratar så hemskt mycke så vet jag ändå att om det skulle vara nånting så skulle dom utan tvekan ställa upp. Varför det har blivit att jag nästan bara umgås med killar är att dom är mycket lättare att prata med. Å det bästa är att dom kräver inte lika mycket tid som en tjejkompis kan göra. Man vet som vart man har varandra utan en massa tjaffs å gnäll. Det är helt enkelt lättare umgås med killar. En killkompis blir inte lika sur för att man glömmer ringa å han skulle aldrig kräva att man ska ha nån "tjej"kväll å dricka vin å fixa håret m.m. Jag är helt enkelt inte en tjejig tjej. Å lika glad är jag för det.

Shit alltså...

Jag trodde verkligen aldrig att jag kunde känna så här för nån. Att jag skulle hitta nån som får hela världen att försvinna bara genom att le. Jag känner mej så otroligt trygg och lycklig. Jag har till å med slutat märka alla andra killar. Jag har inte sett en enda som ens har varit de minsta söt sen jag träffade Fredrik. Fast vi har varit ihop ganska länge nu så saknar jag dej fortfarande när jag inte är med dej. Å jag har aldrig nånsin haft så roligt med någon nånsin förut. Sen är det ju absolut inte en nackdel att du är den vackraste och sexigaste jag nånsin har sett. Men det är i framför allt din person och din själ som gör dej vacker. Fredrik du är den mest fantastiska person jag nånsin har mött. Du är så snäll, generös och omtänksam. Det känns så skönt att veta att vad som än händer så finns du där för mej. Jag har aldrig varit med om det förut. Du får mej att vilja bli en bättre männsika å för dej skulle jag nog göra vad som helst. Att vi är menade för varandra har jag aldrig tvivlat på. Jag har vetat om de sen vi första gången hånglade på Tc. Det är helt sjukt hur otroligt bra allting funkar med tanke på att vi har bott ihop i princip sen vi blev ihop. Du är den jag vill leva resten av mitt liv med. Det kommer aldrig finnas nån annan än du. Jag älskar dej så fruktansvärt mycke. Ibland e de nästan svårt att förstå att du är min. Men en sak som jag absolut e säker på är att det är du och jag, äkta kärlek nu och föralltid.


     

     

     



Mitt livs kärlek. Så underbar, så het, så fantastiskt vacker både på insidan och utsidan.
Älskar dej mer än vad du nånsin kan föreställa dej. Du har gjort mej hel som människa.


Helgen

Det har verkligen varit en mega mysig helg. Inte gjort så himla mycke utan mest bara tagit de lugnt å myst... I fredags va vi å drog raggen en sväng. Men det hände inte så väldigt mycke runt Boden så vi begav oss snabbt hemåt för att färga mitt hår i stället. Sen på lördag var vi en sväng på tattuerings mässan men ja måste då säga att jag blev aningen besviken. Hade förväntat mej nånting mer storslaget, men men de kanske blir bättre nästa gång. Sen hade vi tänkt åka på bio men vi va båda alldeles för slöa så de blev att ligga hemma på soffan. Lika bra de för vi fick främmande i form av Christine å Madde å sen kom även Daniel förbi. På söndag blev det skoter för älsklingen å jag åkte te stugan en sväng. Älsklingen, Daniel å Bjärner kom dit också efter ett litet tag. Grillade hamburgare å bara myste i solen. En alldeles underbar helg med andra ord. Min händiga man lagade även BMWn i söndags, ack å ljuvligt. De e tur ibland att man har hittat sej världens finaste pojkvän.
 
                         
På färd i Boden                                     Mitt nya hår :P


Love

Haha så bra


Jag älskar den här låten...


Haha så bra så... Helt sinnes sjukt... Men den fastnar på en gång.

Trasig...

Min bil e inte hel.... De känns inte nå bra alls de här... :S Generatorn har pajat så ja har fått köra Mazda hela veckan... Inte den bästa bilen kanske... Men de e ju tur att den går framåt... Var i garaget i går å min händiga man skruvade lös generatorn. Han skulle ta den på jobbet idag å se om han kunde laga den. Hoppas, hoppas. Så förhoppningsvis blir det garaget igen ikväll å att när vi far därifrån så har vi me bmwn...


Min ack så händiga å heta man.

Grattis grattis



Grattis älskling!
Idag e de din dag hela dagen.
Jag älskar dej så otroligt mycke.
Du är helt fantastisk.
Idag får du önska vad du vill.
Jag lovar att fixa allt.
Du är det bästa som har hänt mej.


Har ni nånsin sett nån vackare?
Å han e min, bara min.

Vilken röst

Det är tydligt att vissa dör alldeles för tidigt. Janis Joplin var och kommer alltid vara en fantastisk sångerska. Så mycke känsla. Synd att hon knarkade ihjäl sej. Frågan e ju om hon hade haft samma känsla om hon inte knarkat? Hade de låtit lika bra då eller kanske till å me bättre?






Makalöst

Wow! Det går inte att beskriva på nå annat sätt. Hon e fantastisk
I´m speechless.


Rätt låt vann

Oh ja äntligen har svergie röstat vettigt och inte skickat nån svammel pop stjärna te eurovision.  Helt fantastiskt att både Malena och Caroline spöade dom förbannade fjantpopparna. Det bästa var nog Måns min när han insåg att han inte skulle vinna när dom delade ut folkets röster. Det tog ett tag innan han insåg att han var tvungen se glad ut i alla fall. Haha Fy fan va rätt åt dom alla. Det funkar inte att skicka svensk mainestream musik som vi har gjort tidigare. Bara för att en artist e stor här i Sverige så betyder ju inte de att resten av europa automatiskt kommer gilla de.
Kan ju bara säga att jag ser verkligen fram emot eurovision i år. Det kommer att bli otroligt spännande att se hur det kommer gå för Malena och La Voix. Jag kan bara hoppas att det går alldeles utmärkt.
Det har verkligen varit en spännande kväll jämnt in te slutet. Känner mej dock lite besviken för min absoluta favorit var ändå Caroline af Ugglas. Men jag är defenitivt nöjd.

Oh yeah

När jag ändå har lagt in så mycke låtar nu så skadar inte en till. Var bara tvungen. 

Att den här låten handlar om mej, de e ju ganska så uppenbart eller hur? haha ;)


People take a bow
Show me that you love me
I am, Iam the queen
Everybody take a bow
´Cause i´m the one and only
I am, I am, I am, I am, I am the queen

Mina favoriter


Hon har så mycke känsla i rösten så man vill bara gråta. Det gör ont i hela hjärtat.



De är rock, dom har långt hår. Hur kan man inte gilla den?



Annorlunda, pampigt, fantastiskt

Snart så

Längtar te middagen. Idag blir det ugnsbakad fläskfilé med vitlök och mozzarella å till de serveras pommes och en vitlöksbea sås. Till efterrätt serveras äppelkaka och marzan sås. Mumsigt värre. Sen blir det melodifestivalen för hela slanten. Det är ju finalen ikväll. Gud vad jag har längtat. 
 Ja, jag är melodifestival nörd, and proud of it!



I was lost, but now I´m found

Igår var vi lost in the middle of nowhere in the dark. Men efter mycke om å men å en hel del bilkörning kom vi äntligen fram. Det var mitt ute i skogen. En spökstad. Nästan i alla fall. Relativt många hus men alla stod tomma. Det var lite läskigt men inte så läskigt som jag hade förväntat mej.


                                         
           Det var mörkt hela vägen dit.                Sista biten var kantad av läskiga gatlyktor


 
Det var stort, det var öde. Det var kusliga vibbar. Men ack vilket fascinerande hus.



Efter att ha varit ute i ödemarken vid läskiga hus var det läge att bege sej till lite mer bekanta ödemarker.
Lassbyn a.k.a Lass-vegas
Där bjöds de på kaffe å fika. Mums! Härligt avslut på en spännande kväll.




 


Nowhere

I'm caught in the middle of nowhere... And it's dark outside. Will i ever find my way home?

Dagens bästa

Fast egentligen igår,
var nog när jag fick höra av min sjukgymnast att jag har väldigt mycket klokskap för min ålder.
Kan bara tacka och ta emot. 
Blev lite rädd också, för tänk om det är så att jag börjar vara vuxen? Det är ju redan nu lite pensionärs varning på mej å Fredrik. Ligger hellre hemma å ser melodifestivalen än går på krogen, jag bakar värre än jag vet inte vad och vi funderar på kombi.
Fast om jag känner efter innerst inne så är det nog ett tag kvar. Är alldeles för barnslig och impulsiv för mitt eget bästa än så länge. Men tänk så mycket skoj ni hade missat å så tråkig världen hade varit om jag hade gått å blivit vuxen redan.

Så för att fira att jag har ett bra tag kvar tills jag e vuxen och ansvarsfull och att det Äntligen är fredag var jag tvungen att lägga in en låt som är så otroligt söt å ganska så kul också. Man kan inte låta bli att le helt enkelt. Haha


Bakat å poppat

Flo Rida ft Kesha - Right round


Järnet på stereon nästan hela dagen. ;)

Hemma fru

Idag känner jag mej som en riktig hemma fru. Har bakat en massa, två plåtar kakor, en långpanna med banankaka och en rulltårta. Känner mej riktigt duktig måste jag säga. Min man fyller år på tisdag så de e delvis därför jag har bakat. Så man har nå fika att bjuda på när det kommer främmande.
Ja, jag kommer bli en förbannat bra hemma fru nu när jag blir av med jobbet. För det är inte många som bakar lika gott fika om jag eller som lagar lika god mat som jag.


     
Rulltårta m Hallonsylt    Banankaka me glasyr    Chocolate chip cookies


Hope


I really need something good to happen right about now...


Dom säger att hoppet e de sista som lämnar en människa å att om man tror nog mycke kan vad som helst hända.
Den som kom på de måste ha varit dum i huvudet.
För jag kan ju säga att jag har väntat å jag har väntat å jag har gjort allting rätt men de funkar ändå inte.
Det här med hopp å tro har jag inte så mycket kvar.
Jag behöver nått bevis på att de kommer att funka
Some kind of assurance.

´Cause I´m not sure how much more disappointment I can endure.

Råneå by night

Blev en Råne sväng igår kväll. Var tvungen kolla läget...

     
Ah roadtrip  Kyrkan stod kvar å de gjorde även världens risigaste busstation haha



Julbelysningen lyste vackert i mörkret


Träffade några skumma filurer på byn också... De va ett mycket trevligt snabb besök allt som allt.

Flaws and all...

I´m a train wreck in the morning
I´m a bitch in the afternoon
Every now and then without warning
I can be really mean towards you


I´m a puzzle yes indeed

Ever complex in every way

And all the pieces aren´t even in the box

And yet, you see the picture clear as day


I don´t know why you love me
And that´s why I love you
You catch me when I fall
Accept me flaws and all
And that´s why I love you...


 

 

...I´m a host of imperfection

And you see past all that...

...You see potential in all my flaws
And that´s exactly what I need...


Fredag

Äntligen fredag. Har varit hemma från i onsdags. Var te sjukgymnasten i tisdags å fick som elektroder på nacken me ström. Efter de fick ja nådigt ont. Tror de är för att blodcirkulationen startade. Fast  nu har ja fått fina smärtstillande.  Så nu har de börjat bli mycke bättre. :)
Känns skönt med fredag igen. Fast ja vet inte riktigt vad ja ska göra i helgen. Me de löser sej nog de brukar de alltid göra. De e ju inte omöjligt att de blir nån skoter färd. Om inte annat så blir de då att vara ute.
Ska nog te råne en sväng idag om bara Emil hade tänkt vakna. Hade tänkt att vi skulle gå en promenad.
Ligger på soffan å ser på tredje säsongen av House nu. Gud vad har är bra. Det är nog en av dom bästa serierna.




Älskling

Varje gång jag hör den här låten så blir jag alldeles tårögd å tänker på dej. Det är precis så jag känner för dej. Fast jag kan inte beskriva det i ord lika bra. Lyssna och läs texten.
Jag älskar dej glöm aldrig nånsin bort det.



Va gör du me din söndag morgon?

Vilken dag. Först har vi sovit jätte länge så man e pigg som en lärka nu fast klockan är 1... Ska upp kl 5 å jobba så de e ju lätt att räkna ut hur man kommer må imorn.... :S
Men men de blir att gå å sova tidigt imorn istället. Har varit i stugan i smedsbyn idag också i princip hela dagen. Nådigt behagligt. Jag, gulle å Nike. Fast Fredriks bror å tjej kom förbi en sväng idag också.
Sen blev de garaget en sväng, gulle skulle skruva lite i sin compakt. Kan ju säga att det är en trött hund som ligger här på vardagsrums mattan.
Ser inte fram emot förmiddags veckan. Huvva kliva upp 5 flera dagar i rad kan suga livsglädjen ur vem som helst.
Nåja nu borde jag nog gå å lägga mej om ja inte ska köra i diket imorn på väg te jobbet.




RSS 2.0