oh shit

Fan jag som skulle skriva varje dag... De gick inte alls så bra me de måste ja då säga... Men har jobbat eftermiddag i veckan så man har farit så fort man har vaknat å inte varit hemma förän efter halv 12. Så de e kanske inte så konstigt,..
Kan ju dra en snabb uppdatering. :) Förra Fredagen fick jag blommor av min man när han kom hem. Nådigt söt han är. Lördag körde vi skoter upp te lassbyn. De var spännande måste ja säga. Ja var aningen åk rädd. Haha Å leden var nå jävulskt dålig men på de stora hela var det ganska så kul. Sen blev de råne puben en sväng. Fast de va inte nå kul alls. Blev en drink eller två sen drog vi tillbaka te boden. Var på olivers ett tag men de va inte heller så kul. Söndag blev de Ikea. Hittade ganska mycke fint. :)
Måndag blev de att jobba övertid, 13 timmars dag men de gick bra. I tisdags blev de att åka å gadda sej igen. :) 5 timmar tog de men nöjd e ja. Kommer bilder sen när de har läkt färdigt.
Sen har de varit jobb hela veckan. Idag blir de middag i lassbyn Helena har fyllt år. Sen ska ja å gulle gå på bio å se nya Wallander filmen. Nu ska ja gå å duscha å göra mej klar. Höres



Så fina så. Tack älskling

Tack

Tack älskling för att du är du... Ja mår bättre bara av att höra din röst... Du e så otroligt fin så de går inte att beskriva med ord... Puss älskar dej mycke mer än du tror...

Hmm

Är på jobbet nu å de känns inte bra... Känner mej ensam på nå sätt... Ja har ju fredrik så de e inte på de sättet... Utan mer som bara ensam när ja inte e me fredrik typ... Ja vet inte om de heller låter vettigt men de går inte att förklara bättre än så... Inte just nu... Känns så meningslöst vara här på jobbet när man ändå måste sluta i april... Känner mej nådigt nere å deppig...

Jobbet

Många som velat kika på min telefon idag på jobbet. Måste bara säga att jag är nådit nöjd med den. Fick den av älskligen i julklapp.  Här kommer bilderna från jobbet... Haha



         
          Zeke                                          Laine                                 Jag, haha, å Marcus före jul



Lill Löken dårå, haha



Min telefon... :P Så fin så. Tack så hemskt mycke älskling har aldrig fått så fin jul klapp nånsin.

Trött som fan

Åh vilken tung dag... Klev upp strax före 5 åka å jobba te 14. Inte för att de har varit så ansträngande på jobbet men när man fortfarande e bakis så blir allt automatiskt tungt.  Var alldeles för full i lördags... Vet inte hur jag lyckades få i mej så mycke alkohol på så kort tid... Huvva... Å hetsig blev man också... haha tur att de inte spårade i alla fall. Men det var nära... Har känt mej död sen jag kom hem... Har knappt tagit mej upp från soffan. Ligger å ser på unga mödrar nu på femman. Gud va bra de är. De e helt makalöst hur många som skaffar barn som kanske inte borde ha skaffat. Å hur dom hoppar mellan killar fast dom har ett litet barn. Dom är ihop med pappan ena veckan å ska leva med varandra resten av livet å nästa vecka är det slut. Å en kille i programmet fick först barn med en tjej å gifte sej me henne sen gjorde dom slut å han skaffade en ny. De gick ett litet tag me den nya sen var hon också gravid. Innan hon skulle föda gjorde dom slut å han gick tillbaka till den han hade varit gift med. Hur tänker man då e ju frågan?
Nåja de e inte lätt när de e svårt. Väntar på att min älskling ska ta å komma hem nu. Han har varit å skruvat åt en han jobbade åt i helgen. Men han borde ju dyka upp vad de lider.
Blev inte så mycke bilder från i helgen men Fredrik lyckades vara lite fotograf medan vi andra var fullt koncentrerade på GH world tour... haha :P


   
Joel trummor Emil i bakgrunden      Daniel N på bas                Daniel L gitarr                  

   
Jag, haha                Daniel, Daniel och Joel            Lite mer folk

Duktig som fan

Det är ju tydligt att jag kan vara ganska duktig när jag vill... haha har städat nästan hela dagen idag. Blev faktiskt väldigt fint. Sen tvingade jag min man att sätta upp hyllor och lite tavlor som vi inte hade fått upp än, så nu är allt äntligen klart. Nu måste vi bara hitta ett nytt vardagsrums bord. Är inte det minsta nöjd med det vi har nu. Det är alldeles för litet speciellt te soffan. Kanske blir att åka å kika på mio imorn en sväng. Sen var jag ganka så duktig i förgår också. Bakade muffins och rulltårta. Gud vad det är härligt att baka. När jag väl bli arbetslös nu i april blir det en hel del bakning för min del kan ja ju säga. Sen håller ja på att söka te en massa skola så me lite tur blir de att plugga te hösten. Skulle faktiskt vara ganska så kul att plugga så man faktiskt blir nånting. Har sökt te 3 olika utbildningar. Så de e bara att hålla tummarna.
Nu ska jag gå å laga nå mat tror jag sen blir det att dricka öl å gå på olivers en sväng. Bara sitta å surra å dricka öl.
Ska lägga upp bilder sen på lägenheten så ni får se hur det blev nu när det faktiskt e väl städat för en gångs skull. ;)
Höres

Det är svårt

Det är skumt egentligen. Hur svårt det är att skriva nånting om sej själv. Nånting som verkligen betyder nånting. Ibland känns det som om jag har alldeles för många issues som jag skulle behöva ta itu med. Ibland förstår jag inte hur nån står ut med mej. Jag är neurotisk, kontrollerande, svartsjuk och hemskt svårt att lita på folk.

"Neuroser är bland annat fobier ångeststörningar och tvångsproblematik. Enligt psykoanalytisk teoribildning är neuroser uttryck för omedvetna konflikter, eller rester av försvarsmekanismer som utvecklats under barndomen."

Betyder de då att det är på grund utav min barndom som jag är som jag är? Jag har funderat på de rätt ofta. Alldeles för många gånger kanske. Kanske inte läge att ta itu med det nu i alla fall.
Det är bara de att jag har så svårt att förstå ibland hur jag kan ha träffat en sån fantastisk man, fast jag är som jag är. Å att han sen av någon outgrundlig anledning tycker att jag är fantastisk.
Före Fredrik kändes det som om jag hela tiden var på jakt efter nånting hela tiden. Som om man hela tiden var på väg nånstans. Ingenting var bra det kunde alltid finnas nånting bättre. Som om jag letade efter nånting utan att veta exakt vad. Å jag har letat på många ställen, ibland trodde jag att jag var nöjd. Men den känslan höll bara i sej ett kort tag. Har fått höra av en bekant att jag har ett bekräftelse behov. Att det är därför jag inte blir nöjd. Att jag hela tiden behövde bekräftelse av andra för att må bra. Men jag tror inte att det var därför. För jag var lika nöjd med att vara själv. 
Sen träffade jag Fredrik. Det va som om ja hade hittat hem. Jag har aldrig förut känt mej så otroligt lycklig eller tillfreds. Det är som om ja äntligen har hittat det jag letat efter. My one true love. Han har gjort mej lugnare än jag nånsin har varit. Så länge jag har dej älskling spelar ingenting annat någon roll. You are the piece thats been missing. 
Jag vet inte vad jag skulle göra utan dej. Tack för att du är underbar. 

 


Fredrik, jag älskar dej så otroligt mycke, tror inte ens att du kan föreställa dej.

Så bra så


Skid row wasted time

Förmodligen världens bästa


Judas Priest live in Budokan, Diamonds and rust



Jag får rysningar varje gång jag hör den här versionen av låten. Rob Halford har sån otrolig röst så de finns inte...

Real Happiness

Ibland känns det som om jag inte kan få nog av dej.
Bara ligga bredvid dej å känna dina starka armar runt mej
Känna hur du andas mot min kind
Känna dina läppar mot min hud
Din röst när du viskar fina ord till mej
Höra hur du sakta andas
Bara ligga alldeles stilla så nära så vi nästan blir en
Hur din kropp känns under mina fingrar
Bara ligga å andas in dej
Det är lycka för mej



Fan också

Jag kommer aldrig att bli frisk bara att inse... :( Klev upp strax före 5 kände mej inte allt för sliten. Klädde på mej å gjorde mej klar. Satte mej i bilen och åkte iväg. Nästan framme i Sävast får jag tok ont i magen å mår illa. Tänker att de e för att ja e trött å fortsätter. Kräks innan ja e framme i lule. Bara vända och åka hem igen. Tar mej knappt hem för att jag har ont. Hinner kräkas en gång till innan jag e hemma igen. Bäddar ner mej i sängen och somnar fullt påklädd. Vilken jävla pissig start på dagen... Känner mej lite bättre nu men ja törs inte äta nånting. Inte än i alla fall.... Räckte det inte med förkylningen ja har haft i 3 veckor? Känns då som om ja har varit sjuk för fera år framåt. Jag som aldrig brukade bli sjuk förut. Måste vara rökningen tror jag. Dags att sluta?

Huvva

Upp å jobba imorn e inte de minsta sugen... Klockan har redan blivit för mycke. Å så ska man upp kvart i 5. Är inte de minsta sugen. Speciellt inte efter att ha varit ledig i 3 veckor... Förhoppningsvis är man inte allt för död imorn. Slutar i alla fall 2 så de e ju nånting att se fram emot.


Synd...

...Att jag är så söt... ;)





I survived a night in Gemträsk

Jag ligger inte på havets botten. Men nog tror jag allt att det var nära även om älsklingen påstår att isen var hur tjock som helst. Men ikväll höll den då å vi tog oss hem. Blev att snurra några varv i Boden först. Kände mej lite som fjorton igen efter all is körning så då måste man ju åka nått varv runt stan å basa i sann fjortis anda. ;) Härliga tider.
Mitt hjärtegull och jag var ju på bio ikväll. Såg vi hade i alla fall tur med vädret, igen. Den var faktiskt väldigt bra, även om medelåldern inne i bio salongen var 45+. Haha


 


Haha försöker gömma sej


"Akta! Hoppa inte över snö högen!" Haha


Hetaste chauffören, med sten koll på vägen (isen)

   
Snö drivor överallt å mörkt. Huvva var riktigt rädd med jämna mellanrum.
Tur att jag hade en nådigt säker chaufför bakom ratten.

Råne besök

I fredags hann ja me en fika i Råne me Emil. Ack så härligt. Åt en väldigt god smörgås på fiket sen dog vi raggen en sväng innan jag begav mej hemåt. Var och hämtade ut vårat nya nintendo wii och jag måste säga att det är ett av dom roligaste spel jag har spelat. Jag å gullet spelade te efter 2. ;)
Älsklingen var tvungen jobba över igår så då åkte jag dit en sväng med lite mat så han slapp svälta ihjäl. Sen lämnade vi pärlan på Bil o Traktor över natten så den fick isa av sej.
Måste säga att jag e ganska imponerad av de här me lastbilar även om ja har vuxit upp kring dom så kan man ju ändå inte så mycke. Nåja de ja blev imponerad av igår var när chauffören som ägde bilen som Fredrik hade lagat startade den fast hela hytten var ner vickad. Det är inte illa. Man lär sej nå nytt hela tiden.
                                              
Älsklingens jobb                                                             Ner vickad hytt... :P


Råne fiket,  smörgås å choklad boll med


Emil




Lite roar små

Vilket vansinnes vi hamnade på nu efter bion... Haha sitter i bilen å åker runt runt på isen i gemträsk... Älsklingen kör å de går tvärs över i princip hela tiden... Haha ;) de e ju tydligt som dom säger: lite roar små... Haha men kul e de även om ja e lite rädd att vi snart ska ligga på havets botten... Eller i alla fall träskets...

If the shoe fit...

Wear it...
 

Min andra älskling

Fan ja tycker jag e mest bara trött hela tiden nu mera. Vet inte om de e den här jävla förkylningen som inte släpper eller om de är nå annat. :/
Unnade min andra älskling ett nytt batteri igår för de gammla var helt färdigt så nu går han som tåget. Å jag tycker till å me att de spelar ännu bättre i nu än vad de gjorde tidigare. Men de e ju klart de nya batteriet var på 100A istället för 88. Sen va ju de förra nå billigt rackel från finnarna så de e väl inte så konstigt om de gav upp. Sen hjälper de ju kanske inte att man har värsting grejer i kofferten heller. ;) Ja har aldrig varit så nöjd me en bil tidigare tror jag. Tror de blir att åka å tvätta han i helgen om de inte är så kallt. Han börjar se lite smutsig ut, om inte annat så är han isig å de gillar jag inte. Sen börjar de va dags att vaxa han igen också för den delen. Hade helst velat ha ett garage åt han så han aldrig behöver bli smutsig.
Blev bjuden på palt igår de va mycket gott, tur att man har en snäll mamma som bjuder på middag med jämna mellan rum. ;) Sen följde jag me älsklingen när han skulle å skruva i nån lastbil och ville ha sällskap så de e ju klart man ställer upp, sen e de ganska kul också. Så det blev att spendera lite drygt 3 timmar i ett garage. På dessa 3 timmar hann älsklingen fixa två lastbilar. Är ganska så imponerad. ;) Jag satt mest å läste för te så mycke hjälp de e ja inte. haha Sen bjöd Fredrik mej på max å de var inte nådigt gott. Fast de var en klåpare som gjorde maten. Sen bar det iväg hem å se lite tv innan det var dags för sängen.

Har nyss varit å hämtat ut ett nintendo wii som vi har köpt... Så nu blir de att spela en hel del skulle jag tro. Fast jag väntar nog tills min man kommer hem inte så kul att spela själv. Fast packa upp de å koppla ihop måste jag nog göra. De e mer min grej att göra sånt än hans. De e jag som fixar allt som ska kopplas å göras här hemma i alla fall... haha



Alldeles nytvättad i sommras, nästan lika ren nu också... ;)



Sommar fälgarna. Tyckte dom va snyggare förut men ja måste säga att vinterfälgarna är inte så dumma dom heller. Naturligtvis e de 18" både på somma å vinter. Inte kan man ha mindre än de inte... ;)


Nä nu ska ja börja koppla...
Höres

Dance Fucker Dance

You´r gonna go far, kid

What else did you expect?



Love


Fredrik, du stal mitt hjärta första gången jag såg. För varje dag som går, för varje ny sak jag lär mej om dej så älskar jag dej lite mer. Jag trodde inte att man kunde känna så här. Trodde aldrig att jag skulle ha sån tur att träffa nån som du. Utan dej vore jag ingenting. Du får mej att vilja bli en bättre människa.
You are my better half and You complete me.







Usch å fy

Fan vilken piss dag. Kallare än på nordpolen och blåsigt. Sen e man sjuk å allmänt risig och som grädde på moset har jag jordens mensvärk. Känns inte som om den här förkylningen nånsin kommer gå över, nästan frisk ena dagen å mega risig me feber andra. Så less jag blir.  Ett plus me att bara va hemma e ju i alla fall att ja har fått lite gjort här i lägenheten istället. Städat och dammsugit å diskat. Kändes skönt att få de gjort i alla fall. Sen lagade ja middag å grejade på. Var till och med seriös idag och gjorde efterrätt. Nådigt gott. Blev taco kyckling och ris och till efterrätt gjorde jag pannacotta. I och för sej en sån där fädig variant. Men gott blev det. Imorn tänkte jag också försöka va lite huslig. Tänkte göra bort att fara å tvätta å byta sängkläder. Finns ingenting bättre än att krypa ner helt ny duschad i nya sängkläder, mmm... För övrigt kan ja tillägga att hittills har jag lyckats hålla mitt nyårs löfte och det går riktigt bra.
För övrigt, håll tummarna för mej. ;)

Sover sött

Var tvungen att ta ett kort på sötnosen han har somnat på soffan å var så fruktansvärt söt.
 Se själv. ;)


Men han har jour i veckan så han blev väckt i morse av att de var en bil som hade gått sönder. Så de va bara att kliva upp å fara å skruva. Han är så duktig.

Nu börja snart Top model 11. Nådigt vad jag har längtat. Så underbart program. Synd bara att det krockar med Shear genius. För de är ett gode bra program också. Nu ska ja väcka gullet så han somnar ikväll när han ska upp å jobba imorn.


En härlig dag

Idag har jag hunnit med ett snabb besök te Råne. Det var härligt dock var vi bara å åt middag. Ska försöka ta mej te Råne en sväng till i veckan å hälsa på lite folk.


Byakrogen, bättre pizza går inte att få. Blev en artista för mej och pasta carbonara för älsklingen.



Rånbyn dött som vanligt... :P Bara vårat vrålåk, service bilen från volvo. Gode cool me saft blandare på taket. ;)



Var självklart tvungen att svänga förbi gammla lägenheten en sväng, sen bar de av hemåt.



Gjorde ett fynd idag, köpte dom här två tavlorna. Är nådigt nöjd. Rosa och härliga. Ska hänga upp dom i sovrummet imorn. :)

Nu ska ja se på tv å mysa med min älskling.
puss

Gud va ja saknar vissa program

Silverfang





Underbart

Kan det bli bättre?  Rosa i mängder och alldeles alldeles underbart.



Fortfarande bra


Har sett My little pony hela förmiddagen. Gud vad jag älskade de programmet när jag var liten. Så bra så.


Längtar

Du har gjort mej lyckligare än jag nånsin trodde att jag kunde bli.
Fredrik Uddström jag älskar dej.
Längtar nå så fruktansvärt. Vill helst att allt ska ske imorn...
Puss


Det finaste jag har fått

Jag har utan tvekan hittat världens underbaraste man. Jag kommer aldrig släppa taget om honom.
Fick de här brevet och ett jätte fint halsband av honom lördag efter jul. Sen var han så söt så han bjöd på middag på Waldorf. Det kan omöjligt bli bättre än så här. Fredrik du är för bra för att vara sann.




Mys

Ni vet vissa dagar vill man inte ska ta slut. Det här är en sån här dag. Har varit mega mys hela dagen med min älskling. Varit på ica maxi å handlat massa gott å sen bara legat å myst. Vait en vansinnes färd till lule mitt i natten på jakt efter en tidning men utan framgång. De e ju tydligt att bensinstationerna inte är lika väl sorterade nu som tidigare. De känns då alldeles för länge att vänta tills imorn.. Ska försöka sova nu. Älsklingen ligger redan å snosar bredvid mej, sötare än vanligt till och med.

Mätt? Svar ja

Idag har man haft fullt upp hela dagen tycker jag... Men trevligt har det varit å mätt är man definitivt. Först bar det av te Böle å uppvakta Alexander som fyllde 20.  I brist på bra fantasi å kanske framför allt brist på bra framförhållning blev de att akut åka på kvantum å inhandla presenten där. Han förärades med 5 snus dosar av märket General lös och 200 kr i kontanter. Stod först i valet och kvalet om hur många dosor jag skulle köpa men beslutade mej efter myket om å men för 5. Det lät som ett bra antal. Kvinnan i kassan plockade fram dom å slog in dom i kassan. Lite förvånad jag blev när jag plockade upp konto kortet å kvinan säger de blir 242.50. När blev snus så jävla dyrt? De e ju tydligt att jag inte är en van snus köpare. Men ändå. Det är ju lika dyrt om ciggaretter. Vilket i å för sej också börjar vara alldeles för dyrt. Jag har alltid sagt att när mitt cigg märke stiger över 50 då slutar jag röka. Det har varit farligt nära länge nu. Ja tror dock ändå att i år e året jag slutar röka. Det känns som att de börjar bli dags nu.
I böle fick vi god mat bestående av fläskfilé, potatisgratäng, svampsås, beasås, sallad, bröd, vitlökssmör + att det även fanns nån fisk man kunde äta om man ville å nå köttfärspajer tror jag det var. Tyvärr hann vi inte stanna till fikat för vi var bjuden på middag i Smedsbyn hos svärföräldrarna, Kjell och Katarina. Fredriks kusiner var också där på middag. Det var ju bara synd att man var så mätt sen tidigare för det var riktigt god mat där också. Pressa potatis, kyckling gryta å sallad. Spelade lite GH efter maten med Fredriks bror å hans tjej. Sen var det efterrätt. Nådigt gott. Nå frukt å bär som va gratinerade med choklad å glass till. Kan ju säga att man va gode så mätt efter de... Känns som om man inte behöver äta på ungefär en vecka nu.
Resten av kvällen har vi spenderat på soffan med en massa mys å en ganska så stor mängd GH worl tour. Älsklingen är så söt när han spelar fel... ;)  Ska gå å ge han en stor puss nu tror jag.
Höres

Inte nådigt

Idag har jag mest sovit hela dagen å spelat tv spel... Fast ibland måste man ha såna dagar också... Fredrik hade åkte te lule när ja vaknade. Men jag fick världens bästa överraskning när han kom hem... Ett Guitar Hero world tour, instrument spel å hela kittet.. Å de e inte nådigt va bra de är. Mycke bättre än rockband. Tack älskling.




Nu ska ja fortsätta spela ett tag till tor ja.

Fredrik



Jag älskar dej...





De e synd om mej

Har varit förkyld i snart 3 dagar nu å de e ingen vanlig förkylning utan en mega mega... Känner mej som i den där reklamen när en man sitter med huvudet i en balja vatten under en handduk. Å så säger han: Ni tjejer snackar om att föda barn, ni skulle bara veta hur det känns när en kille är riktigt förkyld. Ja känner mej som han fast jag är tjej. Det rinner ur näsan å går knappt att andas fast man tar nässpray. Sen känns de som om det är igen stockat i hela skallen. Å öronen värker. Att sova om nätterna är ju bara att glömma.
Men de e tur att jag har en sån otroligt fin och omtänksam pojkvän som gör mat till mej å tar hand om mej. Utan honom hade jag förmodligen varit döende nu... Så tack älskling för att du är så otroligt snäll å för att du älskar mej fast jag har varit lat, gnällig å sett ut så här dom senaste dagarna.



2009



Då har ytterligare ett år gått å ett nytt har börjat... Måste då säga att ja var väldigt nöjd med 2008 så ja har stora förhoppningar på de här året... Kan ju börja me att samman fatta förra året kanske... Början av förra året var väl inte nån höjdare precis... Jobbade mest hela tiden, men pengar blev de... ;) Sen blev det maj och jag träffade Fredrik och hela min värld vändes upp och ned. Jag har aldrig känt så här för nån annan. Fredrik är den jag kommer att spendera resten av mitt liv med. Sen resten av året har varit helt underbart. Först flyttade Fredrik in hos mej i råne sen i höstas flyttade vi tillsammans ihop i en underbar trea i Boden.  Vi förlovade oss också den 17 oktober å de va utan tvekan den bästa dagen i mitt liv. Så de e väl ungefär va ja har haft för mej de senaste året... Ett väldigt bra år med andra ord.

Igår var det nyårs afton och då va vi i Lassbyn på fest. Det blev först middag, fläskfilé å potatis gratäng, mycket gott... Sen blev de en hel del alkohol fast inte för mej. Är alldeles för förkyld för att dricka nå. Så de blev att vara chaufför för min del. Men de va också ganska kul. Massa fyrverkerier å annat kul va de. Å en alldeles underbar nyårs kyss, den bästa
tänkbara. Bättre start på de nya året än så går inte att få. Hoppas att ni har haft de minst lika bra.



Massa folk
                
Erik och Erika                Henke och Daniel               Emelie och Emma

Alexander
        
  Emil och Klas       Fredrik, min älskling         Gustav            Klas, min kära bror

Johan
     
Alexander och Erika           Anton och Gustav            Erik och Älsklingen

Massa folk


Vad vore ett nyårs firande utan en massa underbara fyrverkerier som avslut. 

          


         
Gott nytt  år å hoppas ni får ett fantastiskt 2009!